Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Pechvogel Van der Velden mag naar huis

PyeongChang 2018

Cheer!

Pechvogel Van der Velden mag naar huis

Niek van der Velden zal woensdag weer huiswaarts keren.

cheers! 50
Deel dit artikel op social media

De snowboarder brak zaterdag vlak voor zijn olympische debuut op het onderdeel Slopestyle zijn bovenarm door een val in de warming-up. Hij werd gegrepen door een windvlaag en kon dat niet meer corrigeren, waardoor zijn olympische droom in duigen viel.

In het ziekenhuis werd hij later die avond nog geopereerd. De 17-jarige benjamin van TeamNL herstelt voorspoedig, waardoor hij woensdag nog wordt ontslagen uit het ziekenhuis.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Niek aan!