Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Olympisch goud voor Jorien ter Mors op de 1.000 meter
Cheer!

Olympisch goud voor Jorien ter Mors op de 1.000 meter

Jorien ter Mors is Olympisch kampioen op de 1.000 meter bij het langebaanschaatsen. Ze bleef woensdag in PyeongChang de Japanse vrouwen Kodaiara en Takagi voor. Marrit Leenstra eindigde als zesde, Ireen Wüst werd negende.

cheers! 830
Deel dit artikel op social media

Jorien ter Mors is Olympisch kampioen op de 1.000 meter bij het langebaanschaatsen. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jorien, Ireen en Marrit aan!