Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Anna Jochemsen vijfde op reuzenslalom Kranjska Gora
Cheer!

Anna Jochemsen vijfde op reuzenslalom Kranjska Gora

KRANJSKA GORA – Para-alpineskiester Anna Jochemsen is tijdens wereldbekerwedstrijden in Kranjska Gora als vijfde geëindigd. Bij de mannen liet zitskiër Niels de Langen met een zesde plaats de beste klassering noteren.

cheers! 10
Deel dit artikel op social media

Jochemsen kwam in de staande klasse in de eerste run tot de zesde tijd en wist zich via de vijfde tijd in de tweede doorgang een plaats omhoog te werken. Bij de zitskiesters kregen zowel Linda van Impelen als Barbara van Bergen een DNF achter hun naam. Van Impelen had in de eerste run nog een tweede tijd laten klokken, maar wist die niet te verzilveren. De zege bij de vrouwen ging naar Varvara Voronsjikina in de staande klasse en naar Claudia Loesch bij de zitskiesters.

Niels de Langen opende zijn Sloveense reuzenslalom met een knappe vierde plaats, maar zakte door een mindere tweede run (10e) naar de zesde stek. Jeroen Kampschreur was elfde na de eerste run, maar haalde vervolgens de finish niet. De Deen Jesper Pedersen zegevierde.

In de staande klasse was Aleksej Bugaev de sterkste. Thomas Mulder en Jeffrey Stuut speelden met een zestiende en een 22ste plaats een bijrol. Vrijdag staat de tweede wereldbekerwedstrijd op de reuzenslalom op het programma, zaterdag en zondag volgt nog een slalom.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anna, Jeffrey, Floris, Linda, Niels, Thomas, Jeroen en Barbara aan!