Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zesde plaats voor para-skiester Jochemsen in Kühtai

Cheer!

Zesde plaats voor para-skiester Jochemsen in Kühtai

KÜHTAI - Anna Jochemsen is tijdens de wereldbekerwedstrijden van Kühtai als zesde geëindigd op de reuzenslalom. De para-skiester, die dinsdag in de eerste run de finish niet bereikte, liet vandaag in beide runs in de staande klasse de zesde tijd klokken. Niels de Langen eindigde als zevende bij de zitskiërs.

cheers! 8
Deel dit artikel op social media

Marie Bochet schreef na de winst van gisteren nu haar tweede wereldbekerzege van het seizoen bij.

Bij de zitskiesters was Claudia Lösch opnieuw de sterkste. Barbara van Bergen, dinsdag nog zevende, en Linda van Impelen zagen in de eerste run de eindstreep niet.

Bij de mannen haalde alleen Niels de Langen het eindklassement. Na de eerste afdaling stond hij nog elfde, maar zijn scherpere vierde tijd in de tweede doorgang leverde hem bij de eindafrekening de zevende plek op. Voor Jeroen Kampschreur en Floris Meijer was de eerste run het eindstation, eenzelfde lot was Jeffrey Stuut bij de staande skiërs beschoren.  

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jeffrey, Linda, Anna, Niels, Thomas, Barbara, Jeroen en Floris aan!