Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Snelder handbalt jubileuminterland

Cheer!

Snelder handbalt jubileuminterland

LEIPZIG - Handbalinternational Danick Snelder viert woensdag een jubileum. 

cheers! 2
Deel dit artikel op social media

De aanvoerster van het Nederlands team speelt op het WK in Duitsland tegen Servië haar 150e interland. De 27-jarige cirkelspeelster scoorde meer dan 350 keer in al die duels.

Snelder maakte haar debuut in Oranje op 7 maart 2009 in een duel met Spanje. De Zuid-Hollandse is in Duitsland bezig aan haar vierde WK. Ze was er vorig jaar ook bij op de Olympische Spelen in Rio. Snelder speelt dit seizoen in de Hongaarse competitie bij Ferencváros. In de jaren daarvoor veroverde ze met Thüringer HC zes keer op rij de Duitse titel.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Danick aan!