Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Mislukt WK voor bankdrukster Tuinfort

Cheer!

Mislukt WK voor bankdrukster Tuinfort

MEXICO – Bankdrukster Melaica Tuinfort is er niet in geslaagd haar bronzen medaille van de Paralympische Spelen van 2016 dit jaar een goed vervolg te geven. Tijdens de WK in Mexico was de Nederlandse na drie mislukte pogingen uitgeschakeld. De wereldtitel in de klasse boven 86 kilogram ging naar de Egyptische Randa Mahmoud.

cheers! 6
Deel dit artikel op social media

Tuinfort mikte in Mexico op haar beste prestatie ooit, waarvoor ze meer dan 130 kilo zou moeten drukken. Ze kwam daar echter niet in de buurt. Haar drie pogingen op 121 kilo werden door de jury afgekeurd.

Wereldkampioene Mahmoud drukte 138 kilogram. Het zilver ging naar regerend paralympisch kampioene Loveline Obiji uit Nigeria, brons was voor de Mexicaanse Perla Barcenas.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Melaica aan!