Mislukt WK voor bankdrukster Tuinfort

Cheer!

Mislukt WK voor bankdrukster Tuinfort

MEXICO – Bankdrukster Melaica Tuinfort is er niet in geslaagd haar bronzen medaille van de Paralympische Spelen van 2016 dit jaar een goed vervolg te geven. Tijdens de WK in Mexico was de Nederlandse na drie mislukte pogingen uitgeschakeld. De wereldtitel in de klasse boven 86 kilogram ging naar de Egyptische Randa Mahmoud.

cheers! 6
Deel dit artikel op social media

Tuinfort mikte in Mexico op haar beste prestatie ooit, waarvoor ze meer dan 130 kilo zou moeten drukken. Ze kwam daar echter niet in de buurt. Haar drie pogingen op 121 kilo werden door de jury afgekeurd.

Wereldkampioene Mahmoud drukte 138 kilogram. Het zilver ging naar regerend paralympisch kampioene Loveline Obiji uit Nigeria, brons was voor de Mexicaanse Perla Barcenas.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Melaica aan!