Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Rojer en dubbelpartner Tecau opnieuw onderuit op World Tour Finals

Cheer!

Rojer en dubbelpartner Tecau opnieuw onderuit op World Tour Finals

Jean-Julien Rojer en Horia Tecau hebben dinsdag ook hun tweede partij van de ATP World Tour Finals in Londen verloren.

cheers! 0
Deel dit artikel op social media

De Australiër John Peers en zijn Finse dubbelpartner Henri Kontinen waren in twee sets de baas over het Nederlands-Roemeense tenniskoppel: 7-6 (3) en 7-6 (6). De partij duurde een uur en drie kwartier.

Rojer en Tecau, als derde geplaatst en in 2015 nog winnaars van het prestigieuze eindejaarstoernooi in Londen, hadden zondag al verloren van het Franse duo Pierre-Hugues Herbert en Nicolas Mahut.

Ook Peers en Kontinen, de nummers twee van de plaatsingslijst, waren begonnen met een nederlaag. Ze dolven het onderspit tegen de Amerikaan Ryan Harrison en de Nieuw-Zeelander Michael Venus.

Rojer en Tecau wonnen dit jaar vier titels (waaronder de US Open) en staan derde in de Doubles Race 2017.

Federer

In het enkelspel komen later dinsdagmiddag in de Boris Becker-groep de Kroaat Marin Cilic en de Amerikaan Jack Sock tegen elkaar in actie. 's Avonds neemt Roger Federer het op tegen de Duitser Alexander Zverev.

In de eerste partijen in de groep won Zverev van Cilic en was Federer te sterk voor Sock. Andy Murray en Novak Djokovic ontbreken op het prestigieuze toernooi, terwijl Rafael Nadal zich maandag na één partij terugtrok.

Nadal zat in de Pete Sampras-groep, waarin de mondiale nummer één wordt vervangen door zijn landgenoot Pablo Carreno Busta. Dominic Thiem en David Goffin completeren de poule waarvan de volgende partijen woensdag op het programma staan.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jean-Julien aan!