Tafeltennismannen stunten tegen Engeland

Cheer!

Tafeltennismannen stunten tegen Engeland

LUXEMBURG - Op het EK in Luxemburg hebben de Nederlandse mannen het eerste succes binnen. Het op papier sterkere Engeland werd met 3-0 verslagen. De dames moesten het hoofd buigen tegen Roemenië.

cheers! 3
Deel dit artikel op social media

Engeland speelde wellicht niet in de allersterkst mogelijke formatie, maar toch was het erg knap van onze heren dat zij de tegenstander met 3-0 aan de kant wisten te schuiven. Engeland was in de kwalificatie voor het EK nog te sterk geweest voor de Nederlandse mannen. Ewout Oostwouder won de eerste wedstrijd tegen Sam Walker met 3-1. Laurens Tromer wist deze uitslag te kopiëren tegen David McBeath. En Rajko Gommers maakte het af door met 3-1 van Tom Jarvis te winnen.

Vanavond om 19:00 spelen de mannen van coach Danny Heister hun tweede wedstrijd van het toernooi tegen Ierland.

De dames kwamen in actie tegen Roemenië, dat in de kwalificatie Nederland twee keer had verslagen. Li Jie verloor met 3-0 van Elizabeta Samara. Britt Eerland moest met 3-1 buigen voor Daniela Dodean en Kim Vermaas wist net Bernadette Szocs niet te verrassen en verloor met 3-2.

De dames spelen vanavond om 19:00 tegen gastland Luxemburg en morgen om 16:00 tegen Tsjechië. Beide wedstrijden moeten gewonnen worden voor een plek in de kruisfinales.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jie, Kim, Ewout, Britt, Laurens en Rajko aan!