Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Schuurs en Mertens verslaan toppers

Schuurs en Mertens verslaan toppers

Cheer!

Demi Schuurs heeft met haar Belgische tennispartner Elise Mertens de tweede ronde bereikt van het dubbelspel op de US Open.

Deel dit artikel op social media

Het koppel was in twee sets te sterk voor de Canadese Eugenie Bouchard en de Letse Jelena Ostapenko. Na 1 uur en 29 minuten was het duel voorbij: 7-5 6-2.

In de tweede ronde nemen Schuurs en Mertens het op tegen de Amerikaanse tandem Coco Vandeweghe/Shelby Rogers of de Spaans-Sloveense combinatie Maria José Martinez Sanchez/Andreja Klepac. Schuurs haalde in New York voor de eerste keer de tweede ronde in het dubbelspel.

Kiki Bertens en de Zweedse Johanna Larsson bereikten donderdag al de tweede ronde. Daarin speelt het als elfde geplaatste koppel tegen het Amerikaanse duo Julia Boserup/Nicole Gibbs. Wesley Koolhof en zijn Nieuw-Zeelandse teamgenoot Artem Sitak werden in de eerste ronde van het dubbelspel uitgeschakeld.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!