Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Rojer verder in dubbelspel

Rojer verder in dubbelspel

Cheer!

NEW YORK - Jean-Julien Rojer is bij de US Open doorgedrongen tot de derde ronde van het mannendubbelspel.

Deel dit artikel op social media

De Nederlandse tennisser won met zijn dubbelpartner Horia Tecau uit Roemenië in twee sets van Hyeon Chung uit Zuid-Korea en Lu Yen-hsun uit Taiwan. Rojer en Tecau zijn in New York als twaalfde geplaatst.

Bij het dubbelspel voor vrouwen eindigde het grandslamtoernooi voor Demi Schuurs. Samen met de Belgische Elise Mertens moest ze in de tweede ronde haar meerdere erkennen in het koppel Andreja Klepac (Slovenië) en Maria José Martinez Sanchez: 6-4 2-6 5-7.

Enkelspel

Elina Svitolina heeft in de derde ronde van de US Open aan de verwachtingen voldaan. De als vierde geplaatste tennisster uit Oekraïne rekende in New York af met thuisspeelster Shelby Rogers. Svitolina won met 6-4 7-5. Voor een plaats in de kwartfinale speelt Svitolina tegen de Russische Jelena Vesnina of de Amerikaanse Madison Keys.

Bij de mannen bereikte David Goffin de achtste finales. De Belg zag zijn Franse tegenstander Gaël Monfils opgeven met een knieblessure. Dat deed hij bij een achterstand van 7-5 5-1. Goffin stond nog niet eerder in de vierde ronde op de US Open.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jean-Julien aan!