Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Oomen stapt af in Vuelta

Oomen stapt af in Vuelta

Cheer!

Tijdens de veertiende etappe van de Ronde van Spanje heeft Sam Oomen de strijd moeten staken. De Nederlandse renner is ziek en besloot na anderhalf uur fietsen om af te stappen.

Deel dit artikel op social media

Voor Oomen is het zijn debuut in de Vuelta. De renner van Sunweb moest kopman Wilco Kelderman bijstaan, maar was zelf ook prima bezig. Oomen stond zelf knap dertiende in het algemeen klassement, op 4.48 van leider Chris Froome.

Oomen had voor aanvang van de veertiende etappe al aangegeven dat hij zich niet helemaal fit voelde.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sam aan!