Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kiran Badloe geeft tips op weg naar Tokyo 2020

Kiran Badloe geeft tips op weg naar Tokyo 2020

Paralympisch

Cheer!

ENOSHIMA - De windsurfers van TeamNL waren onlangs in Japan voor het WK. Op weg naar de Olympische Spelen in 2020 in Tokyo geven ze alvast wat tips voor de andere sporters en volgers van TeamNL. Vandaag: Kiran Badloe.

..

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiran aan!