Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Eerste WK kwalificatie dames turnen succesvol afgerond

Eerste WK kwalificatie dames turnen succesvol afgerond

Cheer!

Vrijdagavond is in Beekbergen de eerste WK kwalificatie van de dames geturnd. Een succesvolle eerste wedstrijd waarbij de sfeer bij alle dames goed was. Voor Mara Titarsolej en Lieke Wevers was dit de eerste wedstrijd van dit jaar.

Deel dit artikel op social media

Eythora Thorsdottir, Tisha Volleman en Sanne Wevers hebben een goede doorstart gemaakt na hun succesvolle EK afgelopen april in Roemenië. Eythora behaalde vandaag ook al een WK limiet.

Voor alle turnsters was vandaag een goede voorbereiding op de tweede kwalificatie van volgende week in Duiven. Tijdens het weekend van 9 en 10 september turnen zes Nederlandse turnsters hun WK kwalificatie. Elze Geurts was vanwege haar deelname aan de Universiade vandaag niet aanwezig.

Op zaterdagmiddag strijden zes landen tijdens de meerkamp voor de titel. Naast Nederland doen België, Egypte, Engeland, Israël en Spanje mee. Op zondagmiddag zijn de toestelfinales.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Eythora, Lieke, Sanne, Mara en Tisha aan!