Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zware loting voor Nederlandse boksers op WK in Hamburg

Zware loting voor Nederlandse boksers op WK in Hamburg

Cheer!

HAMBURG - In Hamburg heeft gisteren de loting voor het WK boksen plaatsgevonden. De Nederlandse deelnemers hebben zware tegenstanders geloot.  

Deel dit artikel op social media

Enrico Lacruz bokst zaterdag (26 augustus om rond 14.30 uur in ring A) tegen de Amerikaan Johnson, zilveren medaillewinnaar van de Pan American Games in 2017 en wereldkampioen bij de jeugd in 2016. Bij winst treft Lacruz drievoudig wereldkampioen Alvarez uit Cuba. Max van der Pas treft vanavond rond 20.30 uur in ring A Lester Martinez uit Guatamala. Hij won brons op de Pan American Games. 

De tegenstander van Roy Korving komt uit de wedstrijd tussen een Wit-Rus en Kurbanav uit Tadzjikistan. Kurbanov won brons op de Asian Championships 2017. Korvin bokst zondag 27 augustus rond 17.00 uur.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Enrico, Max en Roy aan!