Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

WK ten einde voor Brouwer/Meeuwsen

WK ten einde voor Brouwer/Meeuwsen

Cheer!

WENEN - Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen hebben zich op het wereldkampioenschap beachvolleybal niet geplaatst voor de achtste finales. De Nederlanders gingen donderdag in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen verrassend onderuit tegen de Belgen Dries Koekeltoren en Tom van Walle. Dat gebeurde in drie sets, 21-17 20-22 8-15.

Deel dit artikel op social media

Brouwer en Meeuwsen, de wereldkampioenen van 2013 en winnaars van brons op de Olympische Spelen van 2016, doorstonden eerder wel ongeslagen de groepsfase.

Eerder op de dag zorgden Christiaan Varenhorst en Maarten van Garderen voor een stunt door de Braziliaanse favorieten Álvaro Morais Filho en Saymon Barbosa Santos te verslaan: 21-17 21-18.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Alexander en Robert aan!