Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Wil jij ontbijten met de volleybaldames?

Wil jij ontbijten met de volleybaldames?

Cheer!

ROTTERDAM - De Nederlandse volleybaldames hebben van 22 tot en met 27 augustus de laatste mogelijkheid zich te plaatsen voor het WK, volgend jaar in Japan. Het kwalificatietoernooi vindt plaats in het Topsportcentrum in Rotterdam. Wil jij net als het Nederlands damesvolleybalteam overnachten in Hotel New York Rotterdam? En wil jij op één van de wedstrijddagen met het team ontbijten? Dat kan! Onder alle kopers van kaarten voor het WK-kwalificatietoernooi verloten we deze mooie prijs!

Deel dit artikel op social media

Koop dus snel je tickets via deze link.

Oranje speelt tijdens het kwalificatietoernooi in Rotterdam Ahoy tegen België, Bulgarije, Tsjechië, Griekenland en Slovenië. De beste twee landen verdienen de laatste tickets voor het WK.  
 
Oranje miste directe kwalificatie voor het WK door een nederlaag tegen gastland Azerbeidzjan tijdens het eerste kwalificatietoernooi, begin juni. Het team van bondscoach Jamie Morrison moet nu via dit extra toernooi plaatsing zien af te dwingen. Daarvoor is Oranje terug in Rotterdam. De stad waar de dames in 2015 historie schreven door in een met 12.000 bezoekers uitverkocht Ahoy de finale te spelen van het Europees Kampioenschap. Het bleek de opmars te zijn naar de wereldtop, met als voorlopig hoogtepunt de mooie vierde plaats vorig jaar op de Olympische Spelen in Rio.
 
Beleef het Oranjefeest
Een bezoek aan een volleybalwedstrijd van de Oranjedames is één groot Oranjefeest. Voor dit allesbeslissende WK-kwalificatietoernooi hebben de dames de aanmoedigingen van jou als fan van Team NL hard nodig! Help jij Oranje naar het WK in Japan? Wil jij zelf het grootste Oranje volleybalspektakel van het jaar meemaken? Wees er dan bij in Rotterdam! 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Yvon, Lonneke, Laura, Kirsten, Tessa, Britt, Nicole, Marrit, Anne, Femke, Maret, Jeanine, Celeste, Debby, Myrthe, Nicole en Robin aan!