Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Voetbalsters Oranje weer tegen Denemarken

Voetbalsters Oranje weer tegen Denemarken

Cheer!

ZEIST - De Nederlandse voetbalsters spelen in voorbereiding op de kwalificatiereeks voor het WK van 2019 een oefenwedstrijd tegen Denemarken. De herhaling van de door Oranje gewonnen EK-finale is op 15 september in het Deense Horsens.

Deel dit artikel op social media

De Deense en Nederlandse voetbalbond spraken al in het voorjaar af na het EK tegen elkaar te oefenen. De wedstrijd staat voor beide ploegen in het teken van de voorbereiding op de WK-kwalificatie, die voor Nederland op 24 oktober van start gaat. Dan treft Oranje in Noorwegen opnieuw een ploeg die het op het EK ook al tegenkwam.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Desiree, Anouk, Sari, Sherida, Daniëlle, Stefanie, Vivianne, Shanice, Lieke, Mandy, Jackie, Loes, Renate, Sheila, Kelly, Lineth, Dominique, Angela, Liza, Jill en Kika aan!