Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

'Van Persie moet zich afmelden bij Oranje'

'Van Persie moet zich afmelden bij Oranje'

Cheer!

ZEIST - Robin van Persie lijkt zich af te moeten gaan melden bij het Nederlands elftal. De aanvaller van Fenerbahçe is na twee jaar weer opgeroepen, maar kampt volgens het doorgaans betrouwbare Turkse NTVSport met een schouderblessure.

Deel dit artikel op social media

Van Persie werd tijdens het Europa League-duel van Fenerbahçe met FK Vardar Skopje al binnen het uur gewisseld. Volgens NTVSpor was dit noodzakelijk, omdat de aanvaller bij een val scheurtjes in het kapsel van zijn schouder op had gelopen.

De KNVB zegt nog niet op de hoogte te zijn. "Zodra we meer weten, komen we daar mee naar buiten", aldus een woordvoerder van de voetbalbond.

Bondscoach Dick Advocaat nam Van Persie, topscorer aller tijden van Oranje, op in zijn selectie voor de komende interlands tegen Frankrijk (31 augustus) en Bulgarije (3 september) in de WK-kwalificatie.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!