Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Dijk opnieuw Europees kampioene tijdrijden

Van Dijk opnieuw Europees kampioene tijdrijden

Cheer!

HERNING - Wielrenster Ellen van Dijk is donderdag in het Deense Herning op overtuigende wijze Europees kampioene tijdrijden geworden.

Deel dit artikel op social media

De dertigjarige Nederlandse fietste de 31,5 kilometer lange tijdrit in 40.33 en was daarmee veel sneller dan de Belgische Ann-Sophie Duyck (41.31). Anna van der Breggen pakte brons in 41.37. Lucinda Brand miste het podium, ze werd vierde met een tijd van 42.32.

Van Dijk pakte vorig jaar ook al de Europese titel tijdrijden. Met de Europese titel van Van Dijk heeft Nederland ook een derde startbewijs gekregen voor de WK-tijdrit op 19 september in het Noorse Bergen.

 

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Ellen aan!