Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Taiwan in rep en roer door onze sexy waterpolomannen

Taiwan in rep en roer door onze sexy waterpolomannen

Cheer!

TAIPEI - Bondscoach Robin van Galen weet niet wat hij meemaakte toen een 'sexy' foto van het waterpoloteam massaal werd opgepikt in Taiwan waar de ploeg meedoet aan de Universiade die zaterdag begint. 'Je gaat het niet geloven, maar 23 miljoen inwoners van Taiwan zijn in rep en roer door deze foto van ons waterpoloteam', twittert Van Galen.   

Deel dit artikel op social media

Volgens Van Galen zijn alle wedstrijden van de waterpoloërs volledig uitverkocht, terwijl de Taiwanezen niets van waterpolo weten. 'Deze "positieve hype" is slechts ontstaan door 1 sexy foto van strakke mannen in te kleine zwembroeken,' verklaart Van Galen.

'Een ploeg van nationale tv kwam onze training filmen en nam een flinke boete voor lief. Dit werd live uitgezonden voor miljoenen mensen!', twittert een ogenschijnlijk hoogverbaasde Van Galen.

 

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!