Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Stroeve start Sintnicolaas op tienkamp

Stroeve start Sintnicolaas op tienkamp

Cheer!

LONDEN - Na twee onderdelen van de tienkamp staat Sintnicolaas in de middenmoot. Hij vindt zichzelf terug op de vijftiende plek. Pieter Braun staat op de 26e plek onder in het klassement.

Deel dit artikel op social media

Sintnicolaas stond na het eerste onderdeel, de 100 meter, nog op de dertiende plaats. Hij begon de WK met een voor zijn doen matige tijd van 10,96, Bij het verspringen noteerde hij de vijftiende afstand: 7,31 meter. Daardoor zakte hij twee plekken in het klassement.

Braun

Braun moest zich op de 100 meter tevredenstellen met 11,22 en wist ook bij het verspringen geen potten te breken. Hij sprong naar een afstand van 7,17 meter en moest daarmee 22 mensen voor zich dulden. In de stand bleef hij de op de 26e plek staan.

Rico Freimuth uit Duitsland gaat met 1898 punten voorlopig aan de leiding. De Canadees Damian Warner volgt met 1895, voor Karl Robert Saluri uit Estland (1895).

Later op vrijdag volgen nog drie onderdelen voor Sintnicolaas en Braun: kogelstoten, hoogspringen en de 400 meter.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Eelco aan!