Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Sintnicolaas staakt tienkamp met blessure

Sintnicolaas staakt tienkamp met blessure

Cheer!

LONDEN - Eelco Sintnicolaas heeft na zeven onderdelen de tienkamp gestaakt bij de WK in Londen. De voormalig Europees kampioen indoor kreeg bij het inspringen met de polsstok last van zijn hamstring en gaf op. Hij draaide al een stroeve wedstrijd en stond in de tussenstand niet bij de beste tien.

Deel dit artikel op social media

De allrounder uit Apeldoorn was met een goed gevoel afgereisd naar Londen. Hij had eerder dit jaar in mei zijn Nederlands record verbeterd naar 8539 punten. Maar in Londen wilde het lichaam niet meewerken. Met een kramperig gevoel in de kuit en pijn aan knie en enkel werkte hij de onderdelen af.

Hij begon de tweede dag nog redelijk met 14,32, de zevende tijd. Discuswerpen maakte hij nog af, maar daarna was het afgelopen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Eelco aan!