Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Sinnema/Stubbe stranden tegen wereldkampioen

Sinnema/Stubbe stranden tegen wereldkampioen

Cheer!

JURMALA - Jolien Sinnema en Joy Stubbe zijn op het EK beachvolleybal in het Letse Jurmala gestrand in de achtste finales. Het Nederlandse duo moest buigen tegen de kersverse wereldkampioen van Wenen het Duitse tweetal Laura Ludwig en Kira Walkenhorst: 20-22 15-21.

Deel dit artikel op social media

In de eerste set bood Sinnema/Stubbe nog goed tegenstand tegen de olympisch kampioen van Rio en Europees kampioen van 2015 en 2016. De Duitse vrouwen behielden echter een ruime scoremarge en kwamen in de tweede set ook niet meer in de problemen.

De in Letland nog overgebleven beachvolleybalsters Madelein Meppelink en Sophie van Gestel staan later op de middag ook voor een zware klus. Zij treffen het Duitse tweetal Laboureur/Sude, dat als eerste is geplaatst.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jolien en Joy aan!