Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Schippers soeverein naar eindstrijd 200 meter

Schippers soeverein naar eindstrijd 200 meter

Cheer!

LONDEN - Dafne Schippers heeft zich donderdag met speels gemak geplaatst voor de finale van de 200 meter. 

Deel dit artikel op social media

De Nederlandse sprintster kwam tijdens de halve eindstrijd van het WK atletiek in Londen tot een tijd van 22.50, ruim voldoende voor de eerste plaats. Ze kon in de laatste meters zelf wat rustiger aan doen.

800 meter
Sanne Verstegen moest lang wachten op zekerheid, maar na vijf series op de 800 meter wist de Rotterdamse atlete dat ze door is naar de halve finales bij de WK atletiek in Londen.

Haar vierde plek in de eerste heat was net niet goed genoeg voor directe plaatsing, maar met haar tijd van 2.01,50 behoorde ze tot de zes tijdsnelsten die ook naar de volgende ronde mogen. De halve finales zijn vrijdag

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Dafne en Sanne aan!