Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Problemen voor Verstappen tijdens test

Problemen voor Verstappen tijdens test

Cheer!

BUDAPEST - Voor Max Verstappen verloopt de eerste dag van het testtweeluik op de Hungaroring in Budepast niet geheel vlekkeloos. 

Deel dit artikel op social media

De Red Bull Racing-coureur, die zondag nog vijfde werd tijdens de Grand Prix van Hongarije, reed 's morgens vanwege problemen aan de RB13 slechts één ronde.

Diverse talenten krijgen dinsdag de kans om zich te tonen. Bijna alle teams geven één van hun vaste rijders rust. Zo komen dinsdag in actie: George Russell (Mercedes) Charles Leclerc (Ferrari), Lucas Auer, Nikita Mazepin (Force India), Sean Gelael (Toro Rosso), Santino Ferrucci (Haas), Nicholas Latifi (Renault), Gustav Malja (Sauber). 

Lance Stroll (Williams), Stoffel Vandoorne (McLaren) en Valtteri Bottas (Mercedes) zijn naast Verstappen de enige bekende gezichten die dinsdag de baan op gaan. Mercedes is deze week als enige met twee auto's actief, omdat het data moet verzamelen voor bandenleverancier Pirelli. Elk team doet dat gedurende het seizoen (minstens) één keer.

De pitstraat ging 's morgens om 9.00 uur open. Om 18.00 uur eindigt de testdag.

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!