Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Problematische testdag Verstappen

Problematische testdag Verstappen

Cheer!

BOEDAPEST - Max Verstappen heeft dinsdag een verre van vlekkeloze testdag afgewerkt op de Hungaroring in Hongarije.

Deel dit artikel op social media

De Nederlandse coureur van Red Bull kon tijdens de ochtendsessie vanwege problemen met de Renault-motor amper de baan op. In de middag legde Verstappen nog wel heel wat rondjes af, 58 in totaal, maar zijn 1.21,228 bleek slechts de elfde tijd van de dag. Alleen de Zweed Gustav Malja was in de Sauber langzamer (1.21,503).

De negentienjarige Charles Leclerc klokte in de Ferrari de beste rondetijd op de Hungaroring: 1.17,746. De coureur uit Monaco stootte vlak voor het verstrijken van de testdag de Belg Stoffel Vandoorne (McLaren) van de eerste plaats.

De Fin Valtteri Bottas legde in zijn Mercedes met afstand de meeste rondes af, liefst 155. Bottas deed vooral testwerk voor bandenleverancier Pirelli.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!