Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Oomen en Hofstede debuteren in Vuelta

Oomen en Hofstede debuteren in Vuelta

Cheer!

NIMES - Team Sunweb laat Sam Oomen en Lennard Hofstede op 19 augustus debuteren in de Ronde van Spanje. De ploeg heeft met Wilco Kelderman en de Franse bergkoning Warren Barguil twee troeven in huis voor het eindklassement.

Deel dit artikel op social media

In mei was Kelderman in de Ronde van Italië nog de voornaamste helper van Tom Dumoulin, die de Giro op zijn naam schreef. De Limburger slaat de Ronde van Spanje over. Kelderman viel in de negende etappe van de Giro uit met een gebroken vinger en reed ter voorbereiding op de Vuelta de Ronde van Polen. Tom Stamsnijder is buiten de definitieve selectie gevallen. 

Behalve Oomen en Hofstede debuteren ook de Deen Søren Kragh Andersen, de Australiër Chris Hamilton en de Duitser Lennard Kämna namens Sunweb in een grote ronde.

 

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sam aan!