Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Haase ontloopt Berdych en stuit op Escobedo

Haase ontloopt Berdych en stuit op Escobedo

Cheer!

MONTREAL - Ernesto Escobedo is de tegenstander van Robin Haase in de tweede ronde van het toernooi van Montreal. De Amerikaan klopte Nikiloz Basilashvili uit Georgië in twee sets: 7-6 (4) 6-4.

Deel dit artikel op social media

Escobedo had slechts vijf minuten om zich voor te bereiden op het duel. De nummer 85 van de wereldranglijst was al uitgeschakeld in de kwalificaties, maar hoorde op het laatste moment dat hij Tomas Berdych mocht vervangen. De Tsjech had zich vlak voor zijn wedstrijd tegen Basilashvili teruggetrokken met een ribblessure. Haase plaatste zich maandag al voor de tweede ronde via een zege op de Spanjaard Albert Ramos-Vinolas: 6-3 6-3.

Voor de als derde geplaatste Dominic Thiem is het toernooi van Montreal al voorbij. De Oostenrijker liet zich in de tweede ronde verrassen door Diego Schwartzman: 6-4 6-7 (7) 7-5. De Argentijn kwam in de beslissende derde set terug na een achterstand van 5-2. Hij overleefde vier wedstrijdpunten. Thiem was vrijgeloot voor de eerste ronde.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin aan!