Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Fosu-Mensah toegevoegd aan Oranje

Fosu-Mensah toegevoegd aan Oranje

Cheer!

NOORDWIJK - Timothy Fosu-Mensah is door bondscoach Dick Advocaat opgeroepen voor het Nederlands elftal. De keuzeheer neemt daarmee voorzorgsmaatregelen vanwege de lichte knieklachten van Kenny Tete.

Deel dit artikel op social media

Fosu-Mensah meldde zich in eerste instantie bij Jong Oranje, maar zal zich vanavond in Noordwijk melden. Voor de verdediger is het zijn eerste uitverkiezing voor het Nederlands elftal. Hoewel Tete last heeft van zijn knie, is hij (nog) niet definitief afgevallen voor de confrontaties met Frankrijk (31 juli) en Bulgarije (3 september). 

Fosu-Mensah speelt sinds kort voor Crystal Palace, dat hem op huurbasis overnam van Manchester United. Met de ploeg van trainer Frank de Boer verloor de stopper zijn eerste drie competitieduels.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!