Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Fiege door als bondscoach handballers

Fiege door als bondscoach handballers

Cheer!

OOSTERBEEK - Joop Fiege blijft werkzaam als bondscoach van de Nederlandse handballers. Het contract van de geboren Amsterdammer is woensdag met twee jaar verlengd, meldt het Nederlands Handbal Verbond.

Deel dit artikel op social media

Het hoofddoel voor de handbalmannen is plaatsing voor het Europees kampioenschap van 2020. "We hebben de afgelopen jaren stappen gemaakt en willen dat de komende twee jaar bekronen'', aldus Fiege. "Ik doe het met veel plezier en de verlenging is een blijk van waardering. Ik verheug me erop.''

Oranje is ook nog in de race voor een plek op het wereldkampioenschap van 2019 in Denemarken. In de kwalificatie treffen de handballers België, Griekenland en Turkije. Alleen de winnaar plaatst zich voor de play-offs die in juni volgend jaar worden gehouden.

Fiege combineert het bondscoachschap met het hoofdtrainerschap van Oosting E&O. Edwin Kippers is toegevoegd aan de technische staf van Oranje als assistent-bondscoach. Hij vervangt Martin Vlijm.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!