Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Erelijst Paumen puilt nog meer uit - Opgenomen in Hall of Fame

Erelijst Paumen puilt nog meer uit - Opgenomen in Hall of Fame

Cheer!

AMSTELVEEN - Oud-international Maartje Paumen is opgenomen in de 'Hall of Fame' van de Europese hockeyfederatie (EHF). Naomi van As en Ellen Hoog, die na Rio 2016 (olympisch zilver) eveneens afscheid namen van Oranje, behoorden tot de tien genomineerden. Met Paumen kregen de Duitser Moritz Fürste en de Britse Kate Richardson-Walsh de meeste stemmen.

Deel dit artikel op social media

Oud-aanvoerster Paumen speelde elf jaar in Oranje. Haar uitpuilende erelijst telt onder meer twee olympische titels, twee wereldtitels en drie Europese titels. Ze maakte 195 goals in 235 interlands en is de olympisch topscorer aller tijden.

Sinds 2013 neemt de EHF om de twee jaar een aantal oud-internationals op in de Hall of Fame. Paumen voegt zich bij onder anderen Teun de Nooijer.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Maartje aan!