Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Duur tijdverlies Kelderman in Vuelta

Duur tijdverlies Kelderman in Vuelta

Cheer!

MADRID - Wilco Kelderman is prima in vorm, maar verloor vrijdag in de zevende etappe van de Ronde van Spanje wel kostbare tijd op zijn concurrenten. De kopman van Team Sunweb reed vlak voor de slotklim lek en kon niet meer terugkeren bij de favorieten.

Deel dit artikel op social media

Sam Oomen wachtte op weg naar Cuenca keurig op Kelderman, maar Warren Barguil deed dat niet. De Franse winnaar van de bolletjestrui kwam samen met onder meer Chris Froome en Steven Kruijswijk in het peloton over de finish en zag zijn kopman 17 seconden verliezen.

Barguil is nu de nummer 13 in het algemeen klassement, Kelderman is 14e, Oomen 15e. Jetse Bol is op plek 7 de beste Nederlander.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Wilco aan!