Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Dumoulin ziet voor- en nadeel

Dumoulin ziet voor- en nadeel

Cheer!

VOORBURG - Tom Dumoulin kwam dinsdag tekort voor de ritzege, maar de Nederlander deed in de tijdrit van de BinckBank Tour wel goede zaken met het oog op het eindklassement. 

Deel dit artikel op social media

Zo pakte de Limburger van Sunweb tijdens de 9 kilometer lange race tegen de klok 23 seconden op Greg Van Avermaet van BMC, misschien wel zijn grootste concurrent. 

"Dat is wel veel. En heel mooi ook", reageerde Dumoulin toen hij tijdens het uitrijden geconfronteerd werd met zijn tijdwinst op de Belg. Toch weet de Giro-winnaar dat zijn voorsprong ook een nadeel met zich meebrengt.

"Aan de ene kant is het fijn, maar aan de andere kant word ik nu in de verdediging gedrukt. Iedereen gaat naar mij kijken als er iemand wegrijdt. Dat is lastig. Ik heb de afgelopen jaren vaker in deze positie gezeten tijdens deze wedstrijd en het maakt het koersen wat moeilijker."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Tom aan!