Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Drie Nederlanders naar WK boksen in Hamburg

Drie Nederlanders naar WK boksen in Hamburg

Cheer!

DEN HAAG - Enrico Lacruz (60 kg), Max van der Pas (75 kg) en Roy Korving (91 kg) hebben zich via de Europese kampioenschappen gekwalificeerd voor de wereldkampioenschappen die van 25 augustus t/m 2 september 2017 worden gehouden in Hamburg.

Deel dit artikel op social media

Onlangs werden alle drie boksers Nederlands Kampioen in hun gewichtsklasse in Rotterdam. Team NL staat in Hamburg onder leiding van bondscoach Hennie van Bemmel. Waleed Shekto (assistent coach) en Stijn Haverkamp (fysiotherapeut) completeren het begeleidingsteam.

Aan de WK doen 280 boksers in tien verschillende gewichtsklassen mee. Klik hier voor het wedstrijdprogramma.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Enrico, Max en Roy aan!