Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bokser Lacruz verliest eervol op WK in Hamburg

Bokser Lacruz verliest eervol op WK in Hamburg

Cheer!

HAMBURG - Bokser Enrico Lacruz heeft maandag zijn tweede partij op de WK in Hamburg verloren. De Cubaan Alvarez was met 5-0 te sterk.

Deel dit artikel op social media

De Nederlander had de pech dat hij in zijn tweede partij in de klasse tot 60 kg moest aantreden  tegen de onbetwiste nummer 1 van de wereld, Estrada Lazaro Alvarez. De Cubaan is drievoudig wereldkampioen, als eerste geplaatst in Hamburg en won een bronzen medaille op de Olympische Spelen in Londen en in Rio de Janeiro.

Hoewel de pupil van bondscoach Hennie van Bemmel moedig strijd leverde, ook vaak de aanval zocht, was toch duidelijk dat Alvarez de overhand had en dat werd met een uitslag van 5-0 bevestigd. Na Max van der Pas is Enrico Lacruz de tweede Nederlander die is uitgeschakeld. De enig overgebleven Nederlandse bokser Roy Korving (+91 kg) bokst dinsdag in de kwartfinale tegen de Oezbeek Sanjar Tursunov.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Enrico aan!