Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Waterpolosters spelen alle frustraties van zich af

Waterpolosters spelen alle frustraties van zich af

Cheer!

De Nederlandse waterpolosters hebben maandag op het WK in Boedapest Nieuw-Zeeland met ruime cijfers verslagen. Na de deceptie tegen Rusland in de tussenronde (10-11) speelden de waterpolovrouwen alle frustraties van zich af: 19-4.

Deel dit artikel op social media

Nieuw-Zeeland had niets in te brengen tegen het effectieve Oranje. In de eerste periode maakte Nederland al het verschil met 5-1. In het tweede kwart maakte Oranje nog een doelpunt meer (6-1) en ging met 11-2 rusten. Daarna speelden de waterpolovrouwen de wedstrijd rustig uit. Na de derde periode (3-1) en vierde periode (5-1) stond uiteindelijk 19-4 als einduitslag op het scorebord.

De waterpolosters van bondscoach Arno Havenga, twee jaar geleden nog verliezend finalist op het WK, strijden nu woensdag tegen de winnaar van het duel tussen China en Frankrijk, om de negende plek.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Lieke, Nomi, Dagmar, Yasemin, Sabrina, Amarens, Vivian, Marloes, Laura, Debby, Maud en Kitty Lynn aan!