Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Vos sneller terug dan verwacht na sleutelbeenbreuk

Vos sneller terug dan verwacht na sleutelbeenbreuk

Cheer!

Marianne Vos maakt donderdag haar rentree in het peloton. De 30-jarige renster keert tijdens de BeNe Ladies Tour terug na een sleutelbeenbreuk.

Deel dit artikel op social media

Vos liep de breuk een maand geleden op toen ze tijdens de sprint in de Women's Tour hard onderuit ging. De verwachting was toen dat ze pas eind juli of begin augustus zou terugkeren, maar Vos maakt haar rentree dus eerder dan verwacht.

De olympisch kampioene op de weg van 2012 is opgenomen in de vierkoppige selectie van WM3 Pro Cycling voor de BeNe Ladies Tour, die van 13 tot en met 16 juli in België en Nederland wordt verreden. Jeanne Korevaar, Rotem Gafinovitz en Moniek Tenniglo staan de Brabantse bij.

Door de kwetsuur miste Vos onder meer het NK op de weg en de Giro Rosa, die afgelopen week door haar landgenote Anna van der Breggen werd gewonnen.

Vos gaf eerder al aan dat het WK in Noorwegen haar grote doel van het seizoen is. Ze hoopt in september in Bergen haar vierde wereldtitel op de weg te behalen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marianne aan!