Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Volleybalsters rekenen ook af met Thailand

Volleybalsters rekenen ook af met Thailand

Cheer!

De Nederlandse volleybalsters hebben ook de tweede wedstrijd in de World Grand Prix gewonnen. De ploeg van bondscoach Jamie Morrison rekende zaterdag in Omnisport in Apeldoorn in drie sets af met Thailand: 25-20 26-24 25-16.

Deel dit artikel op social media

Oranje won vrijdag al van de Dominicaanse Republiek en speelt zondag - eveneens in Apeldoorn - tegen Japan.

De volleybalsters begonnen sterk aan de eerst set en liepen aan het einde van de set uit naar een ruime voorsprong. Op 24-20 haalde Laura Dijkema het laatste punt binnen. Ook in de tweede set verdedigden de Nederlandse volleybalsters lang een kleine voorsprong, maar Thailand vocht zich terug naar 23-23. Met 26-24 pakte Oranje op het tweede setpoint alsnog de set.

Celeste Plak

In de derde set liepen de speelsters van Morrison al snel uit naar een grote marge van negen punten. Die gaven ze niet meer uit handen. Met een harde aanval via Celeste Plak werd op 24-16 het laatste punt binnengehaald.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Yvon, Lonneke, Laura, Kirsten, Tessa, Britt, Nicole, Marrit, Anne, Femke, Maret, Jeanine, Celeste, Debby, Myrthe, Nicole en Robin aan!