Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Vleuten wint tijdrit Giro Rosa

Van Vleuten wint tijdrit Giro Rosa

Cheer!

Nederlands kampioene tijdrijden Annemiek van Vleuten heeft dinsdag ook toegeslagen in de rit tegen de klok in de Giro Rosa, de Ronde van Italië voor vrouwen. De renster van Orica was de snelste in de vijfde etappe, een individuele tijdrit in Sant'elpidio a Mare over 12,7 kilometer. Haar tijd was 25.29.

Deel dit artikel op social media

Olympisch kampioene Anna van der Breggen reed de tweede tijd en behield de leiding in het algemeen klassement. Ze liep iets uit op haar eerste belager, de Italiaanse Elisa Longho Borgini. Van Vleuten boekte haar tweede dagsucces in deze Giro. Ze won ook de tweede etappe.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Annemiek en Anna aan!