Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van der Poel tiende in Lenzerheide

Van der Poel tiende in Lenzerheide

Cheer!

Mathieu van der Poel heeft op de mountainbike bij de wereldbekerwedstrijd in Lenzerheide genoegen moeten nemen met de tiende plaats. De 22-jarige Nederlander, die zich na het veldritseizoen voornamelijk op het mountainbiken richt, reed in de openingsfase voorin mee. Van der Poel maakte in de afdaling van een klim echter een foutje en moest vervolgens de toppers laten gaan.

Deel dit artikel op social media

Nino Schurter pakte ook voor eigen publiek in Lenzerheide weer de winst. De olympisch- en wereldkampioen boekte zo zijn vierde zege op rij in de wereldbekercyclus.

De 31-jarige Zwitser werd in de slotfase nog bedreigd door Jaroslav Kulhavy, maar Schurter wist de Tsjech achter zich te houden. De Rus Anton Sintsov kwam als derde over de finish, Van der Poel gaf als nummer tien bijna twee minuten toe op de winnaar.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Mathieu aan!