Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van der Breggen blijft in roze trui

Van der Breggen blijft in roze trui

Cheer!

De Finse wielrenster Lotta Lepistö heeft woensdag in Roseto degli Abruzzi de zesde etappe gewonnen van de Giro Rosa.

Deel dit artikel op social media

De renster van Cervélo-Bigla won de sprint van een omvangrijke groep, voor de Amerikaanse Coryn Rivera en de Italiaanse Giorgia Bronzini.

De rit bestond uit vier omlopen in en rond de finishplaats met een klim van de derde categorie in de voorlaatste ronde. Voor de Finse kampioene was het haar eerste zege ooit in de Giro. Dit voorjaar schreef de 28-jarige Lepistö ook al Dwars door Vlaanderen en Gent-Wevelgem op haar naam.

De leiderstrui van olympisch kampioene Anna van der Breggen kwam niet in gevaar. De renster van Boels-Dolmans heeft een voorsprong van 1.03 minuut op de Italiaanse Elisa Longo Borghini. Annemiek van Vleuten, van het Australische Orica-Scott, volgt op 1.39.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!