Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Tom Dumoulin rijdt Vuelta niet

Tom Dumoulin rijdt Vuelta niet

Cheer!

Tom Dumoulin heeft besloten om de Ronde van Spanje te laten schieten. De winnaar van de Giro d'Italia kiest voor een andere voorbereiding richting het WK wielrennen, waar hij een van de favorieten is voor de tijdrit.

Deel dit artikel op social media

Dumoulin kiest op weg naar het WK in Noorwegen (in september) voor de koersen Clasica San Sebastian, BinckBank Tour en de World Tour-wedstrijden in Montreal en Quebec.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Tom aan!