Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Shorttrackster De Vries breekt enkel bij val op training

Shorttrackster De Vries breekt enkel bij val op training

Cheer!

Rianne de Vries heeft maandag bij een val op de training haar enkel gebroken. De 26-jarige shorttrackster moet mogelijk onder het mes.

Deel dit artikel op social media

Voor de Europees kampioene op de 500 meter is de blessure een flinke tegenslag in het lange voorbereidingstraject op de Olympische Spelen in februari in Zuid-Korea.

De schaats van de Friezin schoot ineens weg, waardoor ze een valpartij niet meer kon ontlopen. "Het deed eerst veel pijn, maar daarna trok die pijn snel weg. Ik dacht dat het wel meeviel", liet De Vries op schaatsen.nl weten.

Nader onderzoek wees echter uit dat haar enkel toch was gebroken. "Een flinke breuk. Het is de vraag of ik geopereerd moet worden of niet. Daar gaan de artsen nog naar kijken."

De Vries is positief gestemd over haar revalidatie. "Ik heb een geweldig team om me heen. Iedereen gaat er alles aan doen om mij zo snel mogelijk weer op het ijs te krijgen. Het zal minder makkelijk worden dan de rest, maar ik ga er vol voor. De Spelen zijn gewoon nog in zicht."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Rianne aan!