Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Rus voegt zich bij Bertens in Bastad

Rus voegt zich bij Bertens in Bastad

Cheer!

Tennisster Arantxa Rus heeft zich in het Zweedse Bastad geplaatst voor het hoofdtoernooi.

Deel dit artikel op social media

De 26-jarige speelster uit Monster kwam maandag twee keer in actie in de kwalificaties. Eerst won ze van de Bulgaarse Aleksandrina Naydenova (6-4 6-2). Daarna was ze te sterk voor de Zweedse Ellen Allgurin, die met een wildcard tot de kwalificaties was toegelaten: 6-2 6-0.

Quirine Lemoine strandde maandag in de kwalificaties. De 25-jarige Nederlandse verloor met 6-4 7-6 (3) van de Roemeense Irina Bara. Kiki Bertens is als zesde geplaatst in Bastad en start in de eerste ronde tegen de Duitse Carina Witthöft.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Arantxa en Kiki aan!