Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Rus en Lemoine pakken dubbeltitel in Bastad

Rus en Lemoine pakken dubbeltitel in Bastad

Cheer!

Quirine Lemoine en Arantxa Rus hebben bij het tennistoernooi in het Zweedse Bastad de dubbeltitel veroverd.

Deel dit artikel op social media

Het Nederlandse duo versloeg zondag in de finale de Argentijnse María Irigoyen en de Tsjechische Barbora Krejcikova in de noodzakelijke supertiebreak: 3-6 6-3 10-8.Voor Lemoine en Rus is het de eerste dubbeltitel op de WTA Tour.

Het als vierde geplaatste Argentijns/Tsjechische koppel won de eerste set met 6-3, maar Lemoine en Rus pakten met dezelfde cijfers de tweede set doordat ze de opslagbeurt van de opponenten een keer vaker wisten te breken. In de supertiebreak wisten de Nederlandse tennissters net het verschil te maken.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Arantxa en Quirine aan!