Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Martina laatste op 100 meter in Rabat

Martina laatste op 100 meter in Rabat

Cheer!

RABAT - Churandy Martina heeft zondag een bijrol vervuld op de 100 meter bij de Diamond League in Rabat. De 33-jarige sprinter eindigde als achtste en laatste.

Deel dit artikel op social media

Martina zette een tijd neer van 10,33 seconden, terwijl hij 10,12 had moeten lopen om een ticket te verdienen voor deze afstand op de wereldkampioenschappen van volgende maand in Londen. Op de 200 meter is Martina al wel zeker van deelname op de WK. Later op zondag doet de atleet in Rabat aan de 200 meter mee.

De zege op de 100 meter ging zondag naar de Brit Chijindu Ujah in een tijd van 9,98. Ben Youssef Meité uit Ivoorkust werd tweede in 10,01, voor de Brit Nethaneel Mitchell-Blake: 10,18.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Churandy aan!