Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten mist cut in Hamburg

Luiten mist cut in Hamburg

Cheer!

Joost Luiten komt niet meer in actie bij de Porsche European Open in het Duitse Hamburg. De Nederlandse golfer maakte zaterdagochtend nog twee holes af van de vrijdag verregende tweede ronde. 

Deel dit artikel op social media

Luiten stond op een score van één slag boven par en door een bogey en een birdie veranderde daar niets aan en kwam hij op 73 slagen uit. Om alsnog de zogenoemde cut te halen bij het toernooi uit de Europese Tour moest hij ten minste uit op een score van één slag onder par noteren.

De Engelsman Ashley Chesters heeft de leiding na twee dagen met een score van negen onder par. Drie golfers volgen met -8. De Franse titelverdediger Alexander Levy staat op een gedeelde vijfde plaats met zeven slagen onder het baangemiddelde.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!