Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kromowidjojo naar WK-finale 100 meter vrij

Kromowidjojo naar WK-finale 100 meter vrij

Cheer!

Ranomi Kromowidjojo heeft zich donderdag weten te plaatsen voor de finale van het koninginnenummer op de WK zwemmen in Boedapest. De 26-jarige Nederlandse zwom de 100 meter vrije slag in 53,09. Dat bleek na twee halve finales de zevende tijd, net voldoende voor een finaleplek.

Deel dit artikel op social media

De Zweedse Sarah Sjöström was met 52,44 de snelste in de halve finales. Zij was ook in de series al de snelste.

De finale van de 100 meter vrij slag is vrijdag.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Ranomi aan!