Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kromowidjojo en Van Vliet verder op 50 vrij

Kromowidjojo en Van Vliet verder op 50 vrij

Cheer!

De Nederlandse zwemsters Ranomi Kromowidjojo en Tamara van Vliet hebben zich bij de WK zwemmen in het Hongaarse Boedapest geplaatst voor de halve finales op de 50 meter vrije slag. Kromowidjojo zwom de derde tijd (24,53).

Deel dit artikel op social media

In dezelfde serie tikte Van Vliet iets later aan en noteerde 24,94, goed voor de veertiende plaats en een plek in de halve finales. De Zweedse Sarah Sjöström was de snelste in de series. De topzwemster zette een tijd neer van 24,08.

De halve finales staan zaterdag gepland bij het avondprogramma.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Ranomi aan!