Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kerkhove uitgeschakeld in vrouwendubbel

Kerkhove uitgeschakeld in vrouwendubbel

Cheer!

Lesley Kerkhove is er zaterdag niet in geslaagd de volgende ronde te bereiken van het dubbelspel op Wimbledon.

Deel dit artikel op social media

Met haar Wit-Russische partner Lidzija Marozava was ze net niet opgewassen tegen het vrouwenkoppel Timea Babos/Andrea Hlavackova. Het Roemeens/Tsjechische duo, als vierde geplaatst, was in de tweede ronde in drie sets te sterk: 6-2 5-7 6-4.

In het enkelspel werd de 25-jarige tennisster uit Goes al in de eerste ronde van het kwalificatietoernooi uitgeschakeld. Met Marozava ging het in het dubbelspel beter. In de tweede set tegen Babos/Hlavackova kwam het duo knap terug in de wedstrijd door op hun servicebeurt bij 4-5 te breaken en met 7-5 een beslissende set af te dwingen. Daar kwamen Kerkhove en Marozava net te kort.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Lesley aan!